Na jarenlange ervaring in een vooraanstaand Limburgs bedrijf gespecialiseerd in elektrische installaties startte Yvan Hasevoets op 1 januari 1982 Elektriciteitswerken HASEVOETS met als voornaamste activiteit het aanleggen van elektrische installaties van woningen en kleine villa’s.

Al vlug kwamen er installaties industrie, bankkantoren en winkels bij en werd het gamma uitgebreid met elektrische verwarming, automatiseringen en verlichting. Dit ging uiteraard gepaard met uitbreiding van personeel en opslagruimte.

Door deze sterke groei van het bedrijf werd er uitgekeken naar een nieuwe en ruimere locatie.
 
   
Deze werd gevonden in de Cijnsbroekstraat (industrieterrein) te Stevoort waar in 1989 een nieuwe bedrijfshal met kantoren gebouwd werd. De éénmanszaak werd toen ook omgevormd tot een naamloze vennootschap.

Vanaf 2000 heeft de firma zich verder gespecialiseerd in opmaken (en uitvoeren) van allerhande verlichting- en elektrische plannen die in samenspraak met de klant en of architect worden opgesteld in een multimediazaal.

Ook werd er in uitvoering overgeschakeld naar modernere systemen zoals domotica.


Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor een professionele aanpak en begeleiding van ieder project (op maat van de klant/architect.)
 
  Best with IE 5.+ res. 1024 x 768 true colors. © 2006 by MIS-IT Diepenbeek Belgium. All rights reserved. Developed by MIS-IT.